Du er her: Forrige nyhedsbrev
Praktisk information

Åbningstider for gæster i cafe:
Mandag: 09:30-21:30
Tirsdag: 09:30-15:30
Onsdag: 09:30-15:30
Torsdag:09:30-15:30
Fredag: 09:30-15:30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11:30-15:00
Helligdage: 11.30-14.00

Aktiveringstilbud i tidsrum:
Mandag: 08:00-22:00
Tirsdag: 08:00-16.00
Onsdag: 08:00-16.00
Torsdag: 08:00-16.00
Fredag: 08:00-16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-15:30
Helligdage: 10.00-14.30

Forrige nyhedsbrev - oktober - december 2017

 

Jeg har lige lagt sidste hånd på indlæg til Sognebladet omkring julestue og juleaften i Café Parasollen. Selvom bladene stadig er på træerne og efteråret først lige er begyndt, er planlægningen af den tilstundende højtid så småt i gang.

Siden sidst har vi bl.a. afviklet sommerferie for frivillige og ansatte og været i Odense til Brugernes Bazar, en rigtig hyggelig oplevelse, som jeg håber vi kan fortsætte med at deltage i. I år havde vi en flok fra ”Projekt Udenfor” med og leder Kim Kromann har inviteret os ned til deres sted, som ligger ved Brabrandstien i naturskønne omgivelser med mulighed for at komme under tag.

Vi har afholdt stormøde d.11.9. med vældig god tilslutning. Start på mødet var rykket frem til kl. 13, hvilket vi tænker, er et godt tidspunkt tæt på middagsmaden.  Emnet ”brok” var på dagsordenen med Dorte Outzen som oplægsholder, og det affødte en livlig debat blandt deltagerne omkring bagtalelse, faste pladser og god/dårlig omgangstone. Vi besluttede på mødet at følge op på emnet, og de ansatte er i gang med konkrete tiltag, som I snart hører om.  Ét kan slås fast: vi har IKKE ”faste pladser” i Café Parasollen. I stedet var der forslag om at kalde det ”foretrukne pladser ”– et udmærket udtryk, som hermed er videregivet. Det betyder, at det på ingen måde er OK at bede en gæst om at flytte sig, fordi man mener, at vedkommende sidder på ens plads. Dette vil vi ikke tolerere. Når det er sagt opfordrer jeg til forståelse overfor, at en person med angst har brug for at sidde et sted, som føles sikkert, andre kan have brug for hurtigt at kunne komme ud.

Når bladet modtages, har vi forhåbentlig haft besøg af Nicolai Vammen, været i Skæring og på udflugt med Lions Club. Det bliver spændende at høre tilbagemeldinger om arrangementerne.

Café Parasollen står foran en større udskiftning af inventar: vi har købt ny opvaskemaskine, komfur og ovn og snart følger nye stole og borde, da de gamle er ved at være godt slidte.

Når vi sådan bruger penge, er det godt, der kommer andre ind. D. 12.9. modtog jeg på caféens vegne 25.000 kr. fra Y´s Men´s Club Nordstjernen, samlet ind ved deres cykelløb i maj, som jeg selv deltog i.

Merete

 

Opslagstavle

Café Parasollen 

tlf.nr.: 86117703.

Mellem kl 9 og 9.30 tager vi ikke telefonen, da vi drikker morgenkaffe med vores frivillige medarbejdere og planlægger dagens arbejde.

 

Cookie-politik for Café Parasollen 2018

 

Ekstern personalepolitik for Café Parasollen 2018

 

 

Facebook

 

Mail adresse til Cafe Parasollen

 

mail@cafe-parasollen.dk

 

Prisliste gældende fra 1/1-18

 

 

Aktivitetskalender

Her finder du aktivitetskalenderen

 

 

 

Menuplan uge 29 2018

 

Man 16/7 Karbonader m/kartofler & stuvede grøntsager.

 

Tirs 17/7 Høns i asparges m/kartofler.

 

Ons 18/7 Medisterpølse m/kartofler & stuvede grøntsager.

 

Tors 19/7 Indbagt laks m/kartofler, sovs & grøntsager.

 

Fre 20/7 Boller i karry m/ris & grøntsager.

 

Lør 21/7 Caféen er lukket.

 

Søn 22/7 Caféen er lukket. (Café Parasollen holder søndagslukket i juli måned.)

Menuplan Uge 30 2018

 

Man 23/7 Fiskefilet m/kartofler, smørsovs (m/persille) & grøntsager

 

Tirs 24/7 Svensk pølseret m/agurkesalat.

 

Ons 25/7 Kylling m/kartofler, rodfrugter & kold kryddersovs.

 

Tors 26/7 Buffet.

 

Fre 27/7 Millionbøf m/kartofler & rødbeder.

 

Lør 28/7 Caféen er lukket.

 

Søn 29/7 Caféen er lukket. (Café Parasollen holder søndagslukket i juli måned.)

Menuplan Uge 31 2018

 

Mand 30/7 Skinkesnitzel m/brasede kartofler, smørsovs & ærter.

Tirs 31/7 Frikadeller m/kartofler & sovs.

 

Ons 1/8 Forloren hare m/kartofler, sovs & surt.

 

Tors 2/8 Kylling i karry m/kartofler & ris.

 

Fre 3/8 Paneret flæsk m/kartofler & persillesovs.

 

Lør 4/8 Caféen er lukket.

 

Søn 5/8 Nakkesteg stegt som vildt m/kartofler, sovs & surt.