Du er her: Cafépræst
Praktisk information

Åbningstider for gæster i cafe:
Mandag: 09:30-21:30
Tirsdag: 09:30-15:30
Onsdag: 09:30-15:30
Torsdag:09:30-15:30
Fredag: 09:30-15:30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11:30-15:00
Helligdage: 11.30-14.00

Aktiveringstilbud i tidsrum:
Mandag: 08:00-22:00
Tirsdag: 08:00-16.00
Onsdag: 08:00-16.00
Torsdag: 08:00-16.00
Fredag: 08:00-16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-15:30
Helligdage: 10.00-14.30

Cafépræst

Stillingen er p.t. ubesat.

 

Opslagstavle

Café Parasollen 

tlf.nr.: 86117703.

Mellem kl 9 og 9.30 tager vi ikke telefonen, da vi drikker morgenkaffe med vores frivillige medarbejdere og planlægger dagens arbejde.

 

Cookie-politik for Café Parasollen 2018

 

Ekstern personalepolitik for Café Parasollen 2018

 

 

Facebook

 

Mail adresse til Cafe Parasollen

 

mail@cafe-parasollen.dk

 

Prisliste gældende fra 1/1-18

 

 

Aktivitetskalender

Her finder du aktivitetskalenderen

 

 

 

Menuplan uge 29 2018

 

Man 16/7 Karbonader m/kartofler & stuvede grøntsager.

 

Tirs 17/7 Høns i asparges m/kartofler.

 

Ons 18/7 Medisterpølse m/kartofler & stuvede grøntsager.

 

Tors 19/7 Indbagt laks m/kartofler, sovs & grøntsager.

 

Fre 20/7 Boller i karry m/ris & grøntsager.

 

Lør 21/7 Caféen er lukket.

 

Søn 22/7 Caféen er lukket. (Café Parasollen holder søndagslukket i juli måned.)

Menuplan Uge 30 2018

 

Man 23/7 Fiskefilet m/kartofler, smørsovs (m/persille) & grøntsager

 

Tirs 24/7 Svensk pølseret m/agurkesalat.

 

Ons 25/7 Kylling m/kartofler, rodfrugter & kold kryddersovs.

 

Tors 26/7 Buffet.

 

Fre 27/7 Millionbøf m/kartofler & rødbeder.

 

Lør 28/7 Caféen er lukket.

 

Søn 29/7 Caféen er lukket. (Café Parasollen holder søndagslukket i juli måned.)

Menuplan Uge 31 2018

 

Mand 30/7 Skinkesnitzel m/brasede kartofler, smørsovs & ærter.

Tirs 31/7 Frikadeller m/kartofler & sovs.

 

Ons 1/8 Forloren hare m/kartofler, sovs & surt.

 

Tors 2/8 Kylling i karry m/kartofler & ris.

 

Fre 3/8 Paneret flæsk m/kartofler & persillesovs.

 

Lør 4/8 Caféen er lukket.

 

Søn 5/8 Nakkesteg stegt som vildt m/kartofler, sovs & surt.