Vil du hæve tid til hjælp?

Ønsker du hjælp til praktiske opgaver eller vil du gerne have besøg af besøgstjenesten, så udfyld formularen eller ring til BAT-mand på 28 11 81 09. Vi sætter dig i kontakt med en medborger der kommer gratis ud til dig og sætter din lampe op eller lytter til dig.

(Opgaver som kræver faglært arbejdskraft udføres ikke og BAT projektet ønsker ikke at afgive tilbud på projekter, enterpriser el. lign. da vi ikke konkurrer eller udfører opgaver som faggrupper ønsker at varetage)

Vil sætte tid ind?

Vil du hjælpe din medborger med praktiske opgaver og gøre noget godt for andre? Sidder hænderne rigtig eller er du god til at lytte? Vi har værktøjet klar og pakket i en ladcykel samt klæder dig på til at være besøgsven.

Du bestemmer i hvilken grad du ønsker at engagere dig; ½time, 3timer eller en fast ugedag -Det er op til dig.. . Udfyld formularen eller ring til BAT-Mand på 28 11 81 09

. . .

Tid er kærlighed og kærlighed er noget vi giver til hinanden..

Opleve glæden ved at give eller glæd dig over at få hjælp af din næste.

. . .

Bank Af Tid er et borger til borger projekt der er støttet af PUF midler. Formålet er at ingen oplever sig overladt til sig selv og alle får lov at bidrage med det de kan;

For alle kan noget men ingen kan alt..

Kontakt:

BAT Mand, Allan 28 11 81 09

Tlf. tid Man-Fre mellem 10-14