Aktiviteter på Parasollen

Se madplan og aktiviteter her:

Kalender med Mad og Aktiviteter

Solstrålen

Solstrålen er et krea-rum med ro til fordybelse og nærvær. Her kan du sidde med garntøj, male, sy eller blot nyde selskabet.

Solstrålen har frivillige som er her hver tirsdag og torsdag men lokalet kan også benyttes i almindelig åbningstid uden personale.

 Er det længe siden du har været sammen andre er dette et godt sted at starte; Ring evt. og spørg efter Allan, så vil han sørge for at tage godt imod dig.

Herreklub

Herreklubben er for dig som gerne vil op af sofaen og ud og møde andre. Herreklubben mødes hver fredag på caféen i Viby mellem kl. 14-17 Caféen er kun åben for Herreklubben i dette tidsrum.

Vi snakker, hygger, spiller brætspil og får kaffe. Herreklubben er for mænd mellem 35-65 år der af en eller anden årsag, er lidt for meget alene. Vi sidder ikke i rundkreds og snakker sygdom, men vi har i stedet fokus sammenhold og nye bekendtskaber.

Kunne du tænke dig at høre mere, så kan du eventuelt ringe til Christian på 49404500

                                                                                     eller send en mail til Herreklubben@kfumsoc.dk 

StrikkeCafé

Hver onsdag fra kl. 13.00-14.00 kan du deltage i strikkecaféen, der foregår midt i caférummet. Her mødes øvede såvel som nybegyndere og hygger, mens strikkepindene knitrer. Har du brug for at blive hjulpet i gang, hjælper brugerne af strikkeklubben dig gerne i gang.

Mandags Gåtur

Hver mandag kl. 12:57 inviterer Vivian med på en gåtur i området. Tempoet er tilpasset jer som er med på turen og er dermed “Snakke-venligt”  

Kom selv hvis det kunne være noget for dig så kom gerne forbi eller tag ægtefællen med under armen og få lidt frisk luft sammen med andre Viby-borgere 

SpilleCafé

Er du til brætspil og hygge.. ?  

Hver torsdag kl. 13-14 er der fokus på brætspil og hygge. Vi har mange forskellige spil men du må gerne tage et med selv. Vi har e.g. Backgammon, Settlers, Uno, Trivial Pursuit og mange flere. 

UngCafé m. TT

Foto a Johnny Pedersen

Måske vil du gerne møde nogen mellem 18 og 35 og tænker at caférummet er lidt for støvet? Så kom med TT ( Thomas Tranberg ) i UngCafé i underetagen. Ung Café mødes onsdage 15 – 17

Vil du vide mere om UngCafé skriv evt. til tt@kfumsoc.dk

Vi tilbyder desuden:

NADA øreakupunktur

Der tilbydes NADA øreakupunktur her i Cafe Parasollen hver mandag fra kl. 11.00 til 12.00.

Nålene skal sidde i ørene i 45 min. Det er derfor vigtig at man er der kl. 11.00. Det koster 40 kr. pr gang, som går til dækning af udgifter. (Frivillige og ansatte får 50%).


NADA består af 15 gange , hvis man udebliver mere end to gange i træk, uden af give mig besked, slettes man, og pladsen gives til den næste på ventelisten, hvis der ikke står folk
på ventelisten kan man visiteres igen.

Afbud kan sendes pr. sms på nedenstående mobilnummer.
Kan du nikke genkendende til en eller flere af følgende tilstande?

  • Abstinenser og/eller stoftrang
  • Angst
  • Aggressiv adfærd
  • Fysisk og psykisk uro
  • Søvnproblemer
  • Stress
  • Fremmer helbredelse
  • Forebygger tilbagefald

Så kunne det være at du skulle prøve at se om NADA øreakupunktur kunne være en hjælp for dig.

Hvad er NADA?

NADA er en forening der er grundlagt i 1985, med formålet om at udbrede en standardiseret akupunktur behandling rettet imod misbrug, abstinenser og psykiske problemer.

NADA akupunktur bygger på en traditionel kinesisk medicin opfattelse. NADA øreakupunktur kan anvendes ved afhængighed, psykiske problemer og til at fremme den enkelte borgers recovery proces.

Hvad består NADA af?

Behandlingen består i ca. 5 nåle i hvert øre. Nålene er tynde sterile engangsnåle, som altid kasseres efter endt behandling.

Nålene skal side i ørene i 45 min. og brugeren bør side stille og slappe af for at opnå fuld effekt. Under forløbet vil de fleste føle sig afslappede. Der serveres detox te.

Kontakt Psykoterapeut og NADA Behandler, Dorte Outzen på 52194803